Lösenord

Även om jag bloggar öppet om min barnlöshet är jag väldigt mån om min integritet. Vissa av mina inlägg är lösenordsskyddade för att förhindra att fel människor läser och missförstår.

Om du vill läsa även mina lösenordsskyddade inlägg ber jag dig skicka mig ett e-mail på tingelingsblogg@gmail.com. Berätta vem du är, lite om din historia, hur du hittade min blogg och annat smått och gott, så är det knappast en omöjlighet att få lösenordet!

Annonser

10 responses to “Lösenord

 1. Hej Tingeling…
  Jag har en flitig bloggläsare hos Anna och Helga och har läst en del på din sida också… Är 35, sambo, barnlös i adoptionstagen – känner igen frustration, hopplöshet och kampen…

  Skulle gärna vilja komma in i det hemligaste av dig – dina dolda inlägg…

  om du anser det vara okej vill säga…

  mvh Ulrica (alias litenlängtan)

 2. Hej!

  har hittat hit genom min bästa väns blogg ”min IVF-saga” eller ”min saga” som hon nog heter i länken till höger. Jag själv är 32, har en son på 15 månader och en liten till på gång. Jag följer med sorg och glädje många barnlösas kamp för att få barn,genom IVF eller adoption. Allt detta för att förstå min bästis än bättre men även pga att jag fängslas av olika människoöden. Skulle vara kul att få ditt lösen, om inte förstår jag och fortsätter läsa dina andra inlägg. 🙂
  Sandiibell@hotmail.com

 3. Hej Tingeling!
  Jag vet inte om du känner igen mig, men jag bloggar sedan en tid tillbaka om vår barnlöshet.. Jag fick ditt lösenord förut, vill jag minnas, men har det inte kvar i minnet – eller om du har bytt. Jag är för tillfället på spraydag 5 i min första IVF-behandling… 🙂

 4. Hejsan Tingeling!

  Jag brukar läsa sporadiskt i din blog – och ville bara säga att ett litet tag – en dag eller två – kunde jag läsa dina lösenordsskyddade inlägg om Lill Mandeln! (trots att jag inte har lösenordet)

  Vet inte om du hade ”öppnat dem” och sedan stängt dem igen – annars så är skyddet lite slumpmässigt på sidan.

  kramar till dig!

 5. Jag är lite osäker på var jag har hittat dig, någon sidan jag läser på eller via wordpress där jag letar efter roliga sidor att besöka.

  Är själv mamman till två adopterade barn och just nu mammaledig till den sista. Har massor med tid att sitta vid datorn och läsa.

  Det är svårt att irl hitta någon som är i samma situation och som har samma erfarenheter, därför är det roligt med bloggar där man kan känna igen sig, dela erfarenheter och inse att man inte är så konstig i det man känner.

  Undrar lite försiktigt om jag få lov att komma innanför och läsa dina skyddade inlägg? Gå gärna in och läs lite på min blogg för att få veta lite om vem jag är och så att du känner dig trygg på att jag är en adoptiv mamma.

  Alla kommentarer på min blogg måste godkännas utav mig innan de publiceras och lämnar du ett avtryck där publiceras det inte.

 6. Hej Tingeling!
  Hittade till dig via en kommentar du lämnat på min blogg. Klickade på ditt namn för att komma vidare till din blogg och få reda på lite mer om dig. Det hade varit jätteintressant och jag hoppas att du vill dela med dig av dina tankar och hemligheter för mig.

  Jag och min sambo har för några veckor sen misslyckats med vår andra ivf-behandling och ska påbörja vår tredje om två veckor. Det är en bergochdalbana och att läsa andras bloggar hjälper nåt så otroligt.

  Adoption är jag fortfarande livrädd för men det hade varit jätteintressant och säkert nyttigt att få höra din historia.

 7. Hej,

  Jag har följt din blogg ett längre tag men är inte en sån som brukar gå in och kommentera inläggen. Jag hittade din sida av en slump då jag sökte på nätet. Gick själv igenom en lång helvetisk resa innan mina två barn blev till och därför följer jag med stort intresse andra som är i den situation jag en gång var. Jag läser, hoppas, håller tummar och tår och gläds. Eftersom din blogg är en av mina favoriter blev jag bestört när den försvann och jag hoppas jag kan få lösenordet för att fortsätta följa ditt liv.

  Varma hälsningar,
  Sara

 8. Hej!
  Jag har inte läst din blogg tidigare, men eftersom jag ser att du länkat till mig, skulle jag gärna läsa vad du skrivit. Jag har så illa att vara eftersom min mening inte var att trampa den som suttit eller sitter Utan på tårna. Tvärtom tycker jag ju att det är en viktig bok som skrivits. Skrev ett till inlägg i ämnet om du vill läsa.
  Lotta

  • Jag hitade din blogg presis nu jag hitade den för att när jag åt godis då tänkte jag äta godis så det var varför jag skicka nu

 9. har hittat hit genom min bästa väns blogg ”min IVF-saga” eller ”min saga” som hon nog heter i länken till höger. Jag själv är 32, har en son på 15 månader och en liten till på gång. Jag följer med sorg och glädje många barnlösas kamp för att få barn,genom IVF eller adoption. Allt detta för att förstå min bästis än bättre men även pga att jag fängslas av olika människoöden. Skulle vara kul att få ditt lösen, om inte förstår jag och fortsätter läsa dina andra inlägg.
  Sandiibell@hotmail.com

  +1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s